Hei – har du e-post?

Postkasse

For å kommunisere bedre og billigere er vi avhengige av å nå ut til så mange som mulig via internett. Vi har bare e-post adresser til 20 prosent av våre medlemmer, mens rundt 85 prosent av befolkningen har tilgang til internett.

Har du en e-post adresse, ber vi deg sende den til oss ved å fylle ut skjemaet under, så vi du få fremtidig informasjon fra Seniorsaken på e-post.

Oppdatert: 22.03.15

Send oss en melding

Medlemsnytt

Årsmøte 2018 med foredrag og kulturell underholdning.

Program: – Kunstnerisk innslag ved Musikk- og Kulturskolen i Bærum – Presentasjon av dagens tema: Hørselen – vår viktigste sans? Anne Frodahl, pensjonert ped.psykologisk rådgiver i Bærum kommune – Årsmøte – Enkel servering Vel møtt.      

0 kommentarer

Årsmøte 2018

Senior Norge Bærum avholder årsmøte i Sandvika Seniorsenter, Kommunegården, Arnold Haugelandsplass 10, Sandvika. Næremere detaljer følger  

0 kommentarer

Invitasjon til spansk språkmesse i Sandvika

Turistrådet i Andalucia arrangerer en spansk språkmesse i Sandvika den 23. november. Det kommer ulike turistråd samt 8 språkskoler til Sandvika for å vise frem deres tilbud innenfor spansk språkkurs i den sørlige delen av Spania. Det er åpent hus og … Les mer…

0 kommentarer

Styremøter

Dagsordner og referater fra styremøter.

 

Vedtekter

På stiftelsesmøte i Seniorsaken Bærum, avholdt 21. april 2015, ble vedtektene for lokallaget i Bærum godkjent.
Med unntak av lokale referanser, er alle bestemmelser i disse «Vedtekter for Seniorsaken Bærum» i full overensstemmelse med de sentralt godkjente mønstervedtektene for lokallag som ble vedtatt på landsmøtet 2013 i Seniorsaken.

Les vedtektene for Seniorsaken Bærum her.